HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés

you have beautiful eyes
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics

got a secret can you keep it?
Tűzoltóság
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 11:56 pm

Diákok
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 11:54 pm

Bűnözők
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 11:49 pm

Munkásosztály
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 11:44 pm

Helyszínkérés
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 4:41 pm

Saját hirdetés
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:58 pm

Sablon a keresőhöz
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:47 pm

Játszótárskutató
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:45 pm

Hiányzom!
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:45 pm

Hírek
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:44 pm


Share | 
 

 Diákok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar

Tűzoltó


Darling, my name is
▲ ▼ Hozzászólások száma :
9
▲ ▼ Csatlakozás :
2016. Jul. 07.
▲ ▼ Kor :
22
▲ ▼ Családi állapot :
☾ in a relationship maybe ☽
▲ ▼ Tartózkodási hely :
☾ chicago ☽
▲ ▼ Foglalkozás :
☾ find my way back ☽
▲ ▼ Humor :
☾ ha-ha-ha ☽
▲ ▼ :

TémanyitásTárgy: Diákok   Szomb. Júl. 09, 2016 11:54 pm

Philip Ronan Gallagher


●● Státusz: Szabad
●● Történet: canon Lip az első érettségivel rendelkező Gallagher, aki még folytatta is a tanulmányait, és egyetemre ment, igaz, az ő élete sem fenékig tejfel, de ebben a családban senkinek sem az. Egy nőbe volt eddig szerelmes, ő megcsalta elég sok emberrel, szült egy gyereket, aztán az akkori szexpartnere elütötte, a lány pedig kómába esett, és most az a csoda nála, hogy nem csorog a nyála beszéd közben. Lip nem túl szerencsés ilyen értelemben, viszont nagyon jó agya van, így igaz döcögősen indul be az élet az egyetemen a számára, mégis megtalálja a helyét. Sokban segít, hogy a szobatársa barátnőjével, Amandával is közeli kapcsolatba került, de semmi sem tart örökké, ennek is elég hamar vége szakadt. Lip egy ideig próbált jobban vigyázni kisöccsére Liam-re, de ez nem volt összehangolható a tanulással, viszont újra meg tud bízni nővérében, de talán még most is ott van a szeme előtt, hogy majdnem meghalt Liam. Már csak az a kérdés, hogy bízni fog benne maradéktalanul valaha is?
●● Ki várja: -
20
diák
Jeremy Allen White


Deborah 'Debbie' Gallagher


●● Státusz: Szabad
●● Történet: Igazi tini, pont abban a korban van, amikor kamaszodik, rohamos gyorsasággal, és úgy érzi, hogy mindent jobban tud. Ez mind azzal kezdődött, hogy a kisöccsét Liam-et átrakta az éjszaka közepén a bátyái szobájába, mivel neki kell a magánszféra és amúgy is Liam fiú, legyen a többi fiúval. Őt megviselte, hogy az anyjuk megjelent majd újra lelépett, és az áll Ginger néni elvesztése is rá hatott a legjobban. Debbie nem az a fajta lány, aki megmutatja mije van, majd ráveti magát az első emberre. Kissé naiv és könnyen megtudja szeretni az embereket, de ettől függetlenül nincs olyan sok barátja. Nagyon erős személyiség, ezért sem volt meglepő, hogy nem akarta elengedni 20 éves barátját, és simán szembeszállt annak új kiszemeltjével, akkor is, ha az nem sült el túl jól. Szüzességét ugyan elvesztette, ez nem olyan körülmények között történt, mint ahogy a lányok arról szoktak ábrándozni, még teljesen ébren sem volt a srác, így ebből bonyodalmak adódtak, de Debbie pont olyan, mint a nővére, egy vérbeli Gallagher, akárhányszor vágja földhöz az élet, feláll vigyorogva, és, hogy visszaüthessen még box leckéket is vett.
●● Ki várja: -
15
diák
Emma Kenney


Carl Francis Gallagher


●● Státusz: Szabad
●● Történet: Carl talán az egyik legsimlisebb Gallagher, és a legerőszakosabb is, de ettől függetlenül hatalmas szíve van. Már azt is tudja milyen szerelmesnek lenni, és mekkora fájdalommal jár, ha az ember elveszti azt aki fontos neki. Carl volt az, akit igazán érdekelt, hogy az apja mája felmondta a szolgálatot, a kritikus pillanatokban ő volt mellette, és nagyon igyekezett segíteni rajta. Nem rossz gyerek, inkább lehetne mondani hiperaktívnak, olyannak, aki mindent megtesz, hogyha valaki arra kéri, vagy azt hiszi, hogy tud segíteni vele. Szimplán eltörte az apja lábát, csak azért, hogy biztosítási pénzt szerezhessenek vele, nagyon nem is kérdezte, csak tette a dolgát. Nyáron, amikor a lába eltört, előnyt kovácsolt belőle, ellopott egy kerekesszéket és csajokat szedett fel, pont ahogy Hollyt is, Debbie egykori barátnőjét. Igaz, hogy ez mindkettejük részéről, csak a vöröshajú lány idegesítésére ment, de legalább volt egy jó nyara, mielőtt a kiskorúak börtönébe nem került.
●● Ki várja: -
14
diák / bűnöző
Ethan Cutkosky


Charles Nevins Slott


●● Státusz: Szabad
●● Történet: Az anyjával jelent meg, ő az a kisfiú, aki pofátlan, mindent tudni akar, kérdezősködik, és sok bélgázzal rendelkezik. Nem túl higiénikus környezetben nőtt fel, hiszen egy lakókocsi, ami már rohad belülről nem nevezhető annak, de mégsem panaszkodott soha. És kaját biztosan elég sokat kapott, hiszen nem genetikai rendellenesség miatt akkora amekkora. Carl-al nincsenek túl jó viszonyban, sőt inkább mondhatnánk, hogy nincsenek túl jó viszonyban, na nem mintha a Gallagher család annyira oda lenne a Slott szálért.
●● Ki várja: -
13
diák
Kellen Michael
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Diákok
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
livin' like we're renegades :: Karakterek :: Karakterbörze :: Sorozatbéli karakterek-
Ugrás: