HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés

you have beautiful eyes
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics

got a secret can you keep it?
Tűzoltóság
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 11:56 pm

Diákok
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 11:54 pm

Bűnözők
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 11:49 pm

Munkásosztály
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 11:44 pm

Helyszínkérés
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 4:41 pm

Saját hirdetés
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:58 pm

Sablon a keresőhöz
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:47 pm

Játszótárskutató
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:45 pm

Hiányzom!
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:45 pm

Hírek
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:44 pm


Share | 
 

 Munkásosztály

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar

Tűzoltó


Darling, my name is
▲ ▼ Hozzászólások száma :
9
▲ ▼ Csatlakozás :
2016. Jul. 07.
▲ ▼ Kor :
22
▲ ▼ Családi állapot :
☾ in a relationship maybe ☽
▲ ▼ Tartózkodási hely :
☾ chicago ☽
▲ ▼ Foglalkozás :
☾ find my way back ☽
▲ ▼ Humor :
☾ ha-ha-ha ☽
▲ ▼ :

TémanyitásTárgy: Munkásosztály   Szomb. Júl. 09, 2016 11:44 pm

Fiona Gallagher


●● Státusz: Szabad
●● Történet: Fiona a legidősebb Gallagher, vagyis azok közül, akiknek Monica az anyja. Amikor az anyjuk lelépett, egy nővel, és az apjuk haza se járt, csak aludni, akkor is részeg volt, Fiona volt az a felnőtt, aki átvette a családja nevelését. Felnevelte a testvéreit, fizette a számlákat, és még az iskolát is ott hagyta, hogy legyen miből fizetni, amit kell és étel is legyen az asztalon minden nap. Hatalmas súly nehezedett mindig is a vállára, és csak az idők múlásával kezdet belefáradni, ami ahhoz vezetett, hogy kicsit figyelmetlenebb és szétszórtabb lett. Így történt meg, hogy a legkisebb öccse szervezetébe kokain került, Fiona pedig börtönbe, mert nem sokkal azelőtt kapta meg a testvérei fölötti gyámságot. Túlságosan is igyekezett mindig, több állása is volt, de miután priusza lett nehezebb volt munkát találnia, mégsem adta fel. Sok mindenen ment keresztül, de mindig felállt, és megmutatta, hogy milyen erős tud lenni egy Déli lány.
●● Ki várja: -
25
munkásosztály
emmy rossum


Mandy Milkovich


●● Státusz: Szabad
●● Történet: Mandy nem egy szent, sőt, vannak és voltak is hatalmas hibái, de sok pofont kapott az élettől, amit sokan nem bírtak volna elviselni. Ő volt az álbarátnője Ian-nek, miután megtudta, hogy meleg, nem tudni, hogy igazán mennyire szerette, de az biztos, hogy mindig is fontos volt neki. Ő észrevette, hogy mi folyik Ian és Mickey között, és próbálta felnyitni bátyja szemét is, miközben a saját életét is egy Gallagher-hez kötötte. Szerelmes lett Lip-be, aki eg, ideig szexnél többet nem akart tőle, és ennek hangot is adott, plusz visszament egykori barátnőjéhez, Karenhez. Mandy ezt nem tudta hagyni, így egy este elütötte a lányt, nem szép húzás, de tagadhatatlanul hatásos tett volt tőle. Ezután borult fel az élete és lépett kapcsolatba Kenyatta-val, aki veri őt, de nem tesz semmit sem ellene, mindig visszatér hozzá. Félelem vagy szerelem ide, vagy oda, ez nem normális, de szerencsére ő is ráeszmél, és megszökik tőle a költözés után, és visszatér Chicagoba, ahol escortnak áll. Megöli az egyik kliensét, aki túlságosan erőszakos vele, de a bíróság felmenti, nem ítélik el.
●● Ki várja: -
19
munkásosztály
Emma Greenwell


Veronica Fisher


●● Státusz: Szabad
●● Történet: Ő az a nő, aki Fiona mellett áll mindenben, pont úgy, ahogy a lány is mellette. Ápolónőként dolgozott egy idősek otthonában, onnan lopkodta össze magának a gyógyszereket, amiket gondosan eldugott egy szekrényben. Még le is lakatolta Carl elől, amikor kiderült, hogy Frank májbeteg. Nagyon segítőkész nő, de heves is, netes pornóból élt meg jó ideig, amit élettársával együtt csináltak. Felhagytak vele, amikor belefogtak a babacsinálásba, ami hosszú ideig nem sikerült nekik, az orvosa szerint sok esélye nem is volt rá, így az anyját használták béranyának, de nem sokra rá, hogy teherbe esett, Vee-nek is sikerült ráadásul hármas ikrekkel. Ebből ketten születtek meg, és a nő ezek után kezdett dolgozni a kocsmában. Most együtt él a férjével, a két gyerekükkel, és Svetlanaval, aki maga is hozta a saját gyermekét.
●● Ki várja: -
23-27
munkásosztály
Shanola Hampton


Kevin Ball


●● Státusz: Szabad
●● Történet: Vee élettársa és három csodálatos kisbaba apja. Kettőt tarthatott meg, mert a harmadikat Veronica anyja akart megtartani, és nem volt szívük elvenni tőle, annyira ragaszkodott hozzá, ez a szülés után pedig egy normális reakció. Ő van otthon a gyerekekkel, mert sokkal jobban el tud velük bánni, mint az anyjuk, ez pedig rosszul esik a nőnek, de legalább a kocsmájuk vezeti valaki. Kevin viszont nem túl jártas a gyereknevelésben, így segítségére van Svetlana, és együtt nevelgetnek így már három gyereket, hiszen Yevgeny is velük lakik, mert ahova megy az anya, oda megy a kicsi is. Az ő biztatására is volt képes levágni a hosszú haját, bár igaz, abból elég nagy balhé lett otthon. Kevinnek az csak haj volt, mint Vee-nek rosszul esett, hogy meg se kérdezte róla. Nem túl harmónikus a kapcsolatuk mióta a kicsit megvannak, de ez még helyrehozható, remélhetőleg.
●● Ki várja: -
25-30
munkásosztály
Steve Howey
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Munkásosztály
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
livin' like we're renegades :: Karakterek :: Karakterbörze :: Sorozatbéli karakterek-
Ugrás: