HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés

you have beautiful eyes
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics

got a secret can you keep it?
Tűzoltóság
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 11:56 pm

Diákok
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 11:54 pm

Bűnözők
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 11:49 pm

Munkásosztály
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 11:44 pm

Helyszínkérés
●●●●●●●●●●●●●●●
by Ian Gallagher
Szomb. Júl. 09, 2016 4:41 pm

Saját hirdetés
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:58 pm

Sablon a keresőhöz
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:47 pm

Játszótárskutató
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:45 pm

Hiányzom!
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:45 pm

Hírek
●●●●●●●●●●●●●●●
by Mickey Milkovich
Szomb. Júl. 09, 2016 2:44 pm


Share | 
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

avatar

Bünözö


Darling, my name is
▲ ▼ Hozzászólások száma :
13
▲ ▼ Csatlakozás :
2016. Jul. 07.
▲ ▼ Kor :
24
▲ ▼ Családi állapot :
leave it ▲ ▼
▲ ▼ Tartózkodási hely :
everywhere ▲ ▼
▲ ▼ Foglalkozás :
bad guy ▲ ▼
▲ ▼ Humor :
i'll cut your fucking tongue out ▲ ▼
▲ ▼ :

TémanyitásTárgy: Szabályzat   Szomb. Júl. 09, 2016 2:44 pm


Szabályok!

Tudjuk, senki sem szereti a szabályokat, mindenhol olvashatóak, de lehet itt van egy kis eltérés, így nem árt, ha valaki tudatában van a dolgoknak. A szabályzat nem ismerése nem mentesít fel senkit sem a betartása alól.

regisztráció

●● teljes névvel kéretik regisztrálni, tehát egy kereszt és egy vezetéknévből minimum álljon, de lehet több név is. Az olyan regisztrációkat, hogy anna12 és lovemickey, nem fogadunk el, figyelmeztető üzenetet küldünk neki, ha pedig nem történik változás törlésre kerül.
●● nem szeretnénk, ha olyanok regisztrálnának be, akik vagy csak a lapuk megírásáig, vagy addig sem jutnak el, mert elveszik a lelkesedésük, illetve nem is volt, így szeretnénk, hogyha mégis erre kerülne a sor, kapjunk jelzést róla valamilyen módon.
●● ha nincs ötleted, de szeretnél jönni benézhetsz a karakterkeresőbe, ahol a sorozatban szereplő karaktereket illetve a játékosok álltal keresett karakterek is fellelhetőek ott. Hátha találsz valaki kedvedre valót, és boldoggá teszel vele egy hirdetőt.

karakteralkotás

●● ha sikerült nevet választani, és regiztrálni, akkor ott tartasz, hogy kitaláld ki lesz a karaktered arca. Nézz be az avatarfoglalóba, hogy a kiszemeltedre nem-e csaptak le.
●● ha megvan, hogy melyik híresség lesz az arcod, akkor nincs más dolgod, mint egy avatar képet berakni róla a profilodba. A kép mérete pontosan 200x320 pixeles legyen, ha nem tudsz akkorát szerezni, vagy vágni, kérj segítséget nyugodtan, szívesen segít bárki.
●● ha ez pipa, a profilotokat is töltsétek ki, legalább a legfontosabb információkat, mint például a multikarakterek, a karakterlap, foglalkozás, és az ilyenek, mert így könnyebben ismernek meg titeket a játékostársaitok, néhány apróbb kattintás után.
●● a karakterlapotokat is meg kell csinálni, ott minden pontot ki kell tölteni, és az egészre van két hét. Ha valaki ennyi idő alatt nem tudja megírni, halasztást kér, mi pedig meg is adjuk neki, de ha erre nem kerül sor, akkor egy figyelmeztető pm után 4 napon belül törlésre kerül.

játéktér

●● amint elfogadtuk a karakterlapot, a pofi pedig le van foglalva, mindenki mehet játszani. Csakis ELFOGADOTT karakterlappal lehet írni, ha valaki nem úgy ír oda, az törlésre kerül, esetleg archívumba, de nem szeretnénk ilyet látni.
●● a játék elkezdéséhez mindenki nyit egy topicot, a saját és a társa nevével, ha a helyszínt is megakarja említeni azt a leírás részben megteheti, de ez nem szükséges, a fontos csak az, hogy a járékosok tudják hol vannak.
●● a játéktéren van minimum szószám, ez pedig 300 szó, ennél többet lehet írni, a határ a csillagos ég, de rövidebbeket nem nagyon szeretnénk látni. Lesznek persze olyan események (kalandok, villámjátékok) ahol alacsonyabb lesz a szószám, hogy gyorsabban pörögjenek az események, de a többi játéktérre a 300 szó a minimum.

multi

●● nincs lekorlátozva, hogy hány hozzászólás után hizhat be valaki még egy karaktert, ahogy az sem, hogy női karakter után muszáj egy férfi és így tovább, viszont szeretnénk, ha valamelyik staff tag tudna a multiról, akkor is ha nem publikus. Mi megtartjuk magunknak, nem mondjuk el senkinek, csak nem szeretnénk, ha sok multi lenne, de alig játszanának velük páran.

chat

●● chaten úgymond minden megengedett egészséges határokon belül. Userek is beszélgethetnek egymás között, ahogy karakterek is, ezzel csak annyi lenne a kérés, hogy ne rekesszetek ki senkit. Figyeljünk oda egymásra, és segítsük az újakat, ha kell nekik a segítség.
●● nagy chat-en megengedett a kissé túlfűtött játékok is, csak ezt ne olyan körülmények között, hogy másnak kényelmetlen legyen. Trágár szavakat lehet használni, nem kell kicsillagozni sem, hiszen maga a sorozat sem egy leányálom, egy szappanopera, ahol mindenki szép kerek mondatokat használ, de azért ügyeljünk az igényességre.

A változtatás jogát fenntartjuk.
Staff
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Szabályzat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
livin' like we're renegades :: Kezdetek :: Fontos tudnivalók-
Ugrás: